STACARAVAN KOPEN

Wilt u een stacaravan kopen? Bekijk hier ons complete aanbod nieuwe en gebruikte stacaravans!

Stacaravan kopen

JBL Stacaravans & Chalets verkoopt tweedehands stacaravans en nieuwe chalets. Het totale aanbod stacaravans kunt u op deze pagina bekijken. Wilt u gericht stacaravans zoeken op locatie bekijk dan: stacaravans Neer en stacaravan Heijen. Of bekijk hier onze complete stacaravan outlet.

U wilt een stacaravan kopen en u vindt het moeilijk om een keuze te maken? Met meer dan 30 jaar kennis en ervaring helpt JBL Stacaravans en Chalets u daar graag bij. Wilt u een kleine stacaravan kopen of juist een grote? Op ons showterreinen vindt u een ruim aanbod stacaravans met verschillende grote merken. Hierbij kunt u denken aan tweedehands Willerby, ABI, Delta, Globus en Atlas.

Tweedehands stacaravan kopen en transporteren

De keuze is reuze bij het kopen van een stacaravan. Waar kiest u uit? Een nieuwe stacaravan of een tweedehands stacaravan? JBL Stacaravans & Chalets is gespecialiseerd in de verkoop van tweedehands stacaravans.
Met twee vestigingen in Neer en Heijen bieden wij een ruim aanbod tweedehands stacaravans. Overweegt u een tweedehands stacaravan te kopen? Wij beschikken over grondig geïnspecteerde, nette stacaravan occasions.

JBL Stacaravans & Chalets kan ook zorgen voor het transport van uw gekochte tweedehands stacaravan. Wij kunnen de stacaravan plaatsen en stellen op verschillende manieren. Zelf een hijskraan kan hierbij te pas komen. Voor ieder transport wordt een plan op maat gemaakt.

Tips voor het kopen van een stacaravan

Een stacaravan kopen is niet geheel eenvoudig. De medewerkers van JBL Stacaravans & Chalets begeleiden u in dit proces. Er volgen een aantal vragen die van belang zijn bij het kopen van een stacaravan.

  • Met welk doeleinde koopt u een stacaravan?
  • Voor hoeveel personen dient het?
  • Is het bestendig tegen de kou? U kunt bij JBL dubbel glas en/of Centrale verwarming laten plaatsen;
  • Wat zijn de maximale afmetingen van de stacaravan?

JBL is van alle markten thuis

Wilt u toch liever een nieuwe chalet kopen of een tweedehands chalet kopen? Ook daarbij kan JBL Stacaravans en Chalet u van dienst zijn. Onze professionele medewerkers staan u graag te woord via de telefoon en u bent van harte welkom op ons showterrein in Neer en Heijen.
Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom zal in Neer Jacky Lacet uw vaste aanspreekpunt zijn. En in Heijen zal Berty Lacet dit zijn.

Oplevering van uw gekochte stacaravan

U heeft uw stacaravan bij JBL gekocht. Wij leveren uw stacaravan netjes op. We zorgen ervoor dat het gas, water, licht en alle andere apparaten naar behoren functioneren. Tevens worden alle aanpassingen naar wens klaargemaakt. Dan nodigen wij u uit voor een eerste check voordat uw stacaravan op transport gaat. Bent u helemaal tevreden met de stacaravan die u heeft gekocht? Vervolgens zal de tweede check plaatsvinden na het plaatsen, stellen en aansluiten van uw stacaravan.

Bent u op zoek naar een jaarplaats met stacaravan of chalet? Wilt u uw stacaravan isoleren of toch airconditioning aan laten sluiten? Ook daarbij kan JBL Stacaravans en Chalets u van dienst zijn.