Chalet of stacaravan transport

Heeft u een stacaravan of chalet bij JBL gekocht? Dan kunnen wij het transport voor u verzorgen.

Chalet & stacaravan transport

JBL is een stacaravan dealer die doet aan stacaravan verkoop en chalet verkoop. Hierbij bieden wij ook verschillende services aan waardoor u volledig ontzorgt kunt worden totdat uw stacaravan of chalet instapklaar is. Stacaravantransport is een van de vele services van JBL.

Transport in Europa

Heeft u uw droomchalet of stacaravan bij ons gekocht? Dan kunnen wij ook het transport verzorgen. Wij transporteren stacaravans en chalets door heel Europa.

Stacaravan transporteren door JBL Stacaravans en Chalets

Onzeker over uw plaats? Wij komen kijken!

Er komt veel kijken bij het vervoeren van een stacaravan of chalet. Daarom werkt JBL samen met erkende transportbedrijven, omdat wij willen dat uw aankoop netjes op plaats van bestemming aankomt. Iedere plaats is uniek! De ene plaats is supermakkelijk te bereiken, de andere plaats heeft toch meer aandacht nodig. Indien uzelf niet zeker bent of / hoe de stacaravan of chalet op de plaats moet.. dan komen wij op plaats van bestemming kijken. Dit doen wij door heel Europa!

Stacaravan transport prijzen

De transportprijzen verschillen per bestemming en afmetingen. Wij hebben een adres en postcode nodig en dan rekenen wij het voor u uit!

 

Werkzaamheden stacaravan transport

Het transporteren van een stacaravan of chalet is een accurate klus. Daarom zorgen wij ervoor dat uw stacaravan of chalet op een professionele wijze wordt getransporteerd.
Bij de voorbereiding van het transport van uw stacaravan of chalet begeleiden we u van A tot Z. We hebben een aantal punten voor u op een rijtje gezet:

  • De vergunning/ontheffing voor transport (door heel Europa) wordt voor u aangevraagd;
  • Indien nodig wordt er eerst route onderzoek gedaan door ons personeel;
  • Er wordt bepaald welke materialen en machines er aan te pas gaan komen. Wanneer nodig wordt een telescoopkraan ingezet, zodat de stacaravan of chalet netjes op zijn plek gezet kan worden;
  • Benodigde begeleiding als BF3, BF4 of politiebegeleiding kan worden ingezet;
  • Vóór het transporteren van de stacaravan of chalet wordt eerst een oplever check uitgevoerd;
  • Uiteraard kunnen wij na het transporteren zorgen voor het plaatsen, stellen en aansluiten van uw stacaravan.

Wilt u een tweedehands stacaravan kopen, een kunststof stacaravan, een nieuwe- of gebruikte chalet kopen of een stacaravan transporteren? Wij – team JBL Stacaravans en Chalets – helpen u graag verder. Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel. U kunt vrijblijvend contact opnemen of kom langs bij een van onze vestigingen. Bij onze vestiging in Neer zal Jacky Lacet uw vast contactpersoon zijn en in Heijen is dit Berty Lacet.