Transport

Bij JBL Stacaravans & Chalet verkopen we niet alleen stacaravans en chalets wij zorgen ook voor het chalet & stacaravan transport. Wij vervoeren stacaravans in Nederland en transporteren ook binnen Europa.

Chalet & stacaravan transport

Er komt veel kijken bij het vervoer van een stacaravan en chalet. Daarom werkt JBL samen met erkende transportbedrijven, omdat wij willen dat uw aankoop zonder schade netjes op de plaats van bestemming aankomt. Goede service staat bij ons hoog in het vaandel. Er zijn veel verschillende soorten en maten stacaravans met verschillende materialen, daarom verzorgen wij service op maat! Wilt u weten hoe? Lees dan verder.

Werkzaamheden stacaravan transport

Het transporteren van een stacaravan of chalet is een accurate klus. Daarom zorgen wij ervoor dat uw stacaravan of chalet op een professionele wijze wordt getransporteerd.
Bij de voorbereiding van het transport van uw stacaravan of chalet begeleiden we u van A tot Z. We hebben een aantal punten voor u op een rijtje gezet:

  • De vergunning/ontheffing voor transport (door heel Europa) wordt voor u aangevraagd;
  • Indien nodig wordt er eerst route onderzoek gedaan door ons personeel;
  • Er wordt bepaald welke materialen en machines er aan te pas gaan komen. Wanneer nodig wordt een telescoopkraan ingezet, zodat de stacaravan of chalet netjes op zijn plek gezet kan worden;
  • Benodigde begeleiding als BF3, BF4 of politiebegeleiding kan worden ingezet;
  • Vóór het transporteren van de stacaravan of chalet wordt eerst een oplever check uitgevoerd;
  • Uiteraard kunnen wij na het transporteren zorgen voor het plaatsen, stellen en aansluiten van uw stacaravan.

Wilt u een tweedehands stacaravan kopen, een nieuwe- of gebruikte chalet kopen of een stacaravan transporteren? Wij – team JBL Stacaravans & Chalets – helpen u graag verder. Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel. U kunt vrijblijvend contact opnemen of kom langs bij een van onze vestigingen. Bij onze vestiging in Neer zal Jacky Lacet uw vast contactpersoon zijn en in Heijen is dit Berty Lacet.