Stacaravan kopen zonder staanplaats

Deze stacaravans zijn niet gebonden aan een vaste plek. Bepaal zelf waar de stacaravan wordt geplaatst.

Stacaravan kopen zonder staanplaats

Wilt u graag een stacaravan kopen zonder staanplaats? Dan zit u hier helemaal goed! Wij hebben ongetwijfeld een stacaravan te koop zonder staanplaats die perfect bij uw wensen aansluit. Een stacaravan zonder staanplaats is niet gebonden aan een bepaalde plek, camping of bungalowpark. U kunt dus gaan (en staan) waar u wilt. 

Ruim aanbod stacaravans

Op deze pagina vindt u een zeer ruim aanbod aan stacaravans zonder staanplaats. Ook de stacaravan van uw dromen staat hiertussen, dat weten wij zeker. Zoekt u een stacaravan met de basisvoorzieningen of bent u op zoek naar een luxe stacaravan met bijvoorbeeld een ligbad, bakoven en centrale verwarming? Daarnaast kunt u bij ons kiezen uit een aluminium stacaravan of een kunststof stacaravan.Wat uw wensen ook zijn, wij hebben de perfecte stacaravan te koop zonder staanplaats. 

Een stacaravan als tweede huis

Voor velen is de stacaravan een tweede huis. Een stacaravan kopen zonder staanplaats doet u dus met veel aandacht, omdat u hoogstwaarschijnlijk specifieke eisen heeft. In ons ruime assortiment nieuwe en tweedehandse stacaravans vindt u altijd een optie die perfect bij u past. We hebben grote merken in onze showroom staan, zoals Atlas, ABI, Delta, Globus en Willerby

Professionele aankoopbegeleiding bij JBL

Weet u nog niet goed welke stacaravan u wilt kopen? Kom dan gerust eens langs op één van de twee locaties! Hier kunt u het aanbod met eigen ogen bekijken en testen. Tevens kunnen we u helpen met al uw vragen. JBL Stacaravans en Chalets heeft meer dan 30 jaar ervaring met het in- en verkopen van stacaravans. We adviseren u altijd eerlijk. Tevens worden alle stacaravans gecontroleerd bij binnenkomst én bij oplevering. Wij vertrekken niet voordat u alle ins en outs van uw nieuwe stacaravan kent. Het gaat immers om uw tweede thuis! 

Maak uw stacaravan helemaal naar wens

Heeft één van onze stacaravans uw aandacht getrokken, maar voldoet het nog nét niet aan uw eisen? Wij bieden nog verschillende extra services aan. Denk hierbij aan:

Ook kunnen we het transport, plaatsen en aansluiten van de stacaravan voor u verzorgen. Bekijk op deze pagina het volledige aanbod stacaravans zonder staanplaats. Bij vragen kunt u altijd contact opnemen via het contactformulier of langskomen op één van de twee locaties.