Stacaravan te koop

JBL Stacaravans & Chalets

JBL Stacaravans & Chalets heeft al meer dan 30 jaar ervaring in de verkoop en bouw van stacaravans en chalets. Van moderne, gloednieuwe chaletverkoop tot tweedehands stacaravanverkoop, niets is te gek. Zo staan er ontzettend mooie stacaravans te koop die goed onderhouden zijn. Ze zien eruit als nieuw! Het proces van bouw en aankoop verloopt zorgeloos voor u. JBL Stacaravans & Chalets heeft namelijk verschillende services zoals een juiste afwerking, afmeting, isolatie en meer. Bekijk snel de stacaravans die te koop staan of laat uw chalet bouwen.

Koop vandaag nog uw chalet of stacaravan

Online stacaravan te koop

Online staan veel stacaravans te koop. Ga bijvoorbeeld voor de ABI Horizon. Dit is een tweedehands stacaravan. Met de aanwezigheid van 3 slaapkamers kunt u heerlijk genieten met een groot gezin. Een andere schitterende stacaravan die te koop staat is de Willerby Granada. Deze stacaravan is van alle gemakken voorzien en heeft onder meer dubbel glas en een centrale verwarming. Zo heeft u het nooit koud in de winter. Daarnaast staat deze stacaravan te koop inclusief meubels, een koelkast en 2 slaapkamers. Ook hebben wij een compacte stacaravan te koop staan. De Carnaby Siesta is perfect voor als u op een niet al te groot perceel wilt staan. Deze mooie stacaravan heeft een nieuw gasfornuis waardoor er heerlijk gekookt kan worden. Uiteraard zit er ook dubbel glas en een centrale verwarming in. De Carnaby Siesta heeft 2 slaapkamers. Dat is nog is genieten.

Bekijk alle stacaravans

Groot aanbod aan vakantiewoningen

Naast stacaravans die te koop staan heeft JBL Stacaravans & Chalet ook een ruim aanbod aan chalets. Zo is de Delta Sky een van de gloednieuwe chalets in het assortiment. Deze chalet is erg luxe en extra hoog! Het is van alle gemakken voorzien, zoals een centrale verwarming. Met buitenverlichting is het chalet helemaal compleet. Een ander uniek chalet is het Nordik Chalet. Het unieke is dat u hem in 3 verschillende afmetingen kunt bestellen:

 • Nordik 1000 Super – 2 slaapkamers: 10,00 x 3,70 m
 • Nordik 1100 Super – 2 slaapkamers: 11,00 x 3,70 m
 • Nordik 1100 Super – 3 slaapkamers: 11,00 x 3,70 m

Daarnaast doet JBL Stacaravans & Chalets ook aan chaletbouw. Wij bouwen uw chalet compleet naar wens. Ook bouwen wij mantelzorgwoningen. We houden hierbij rekening met beperkingen. Doordat een mantelzorgchalet op wielen staat is het altijd verplaatsbaar. 

Stacaravan te koop

Verschillende services 

Bij JBL Stacaravans & Chalets hebben wij verschillende services waardoor uw aankoop zo prettig mogelijk verloopt. Uw wensen staan altijd centraal wanneer u een stacaravan die te koop staat of een chalet koopt. 

 • Transport- Wanneer u een chalet of vakantiewoning heeft aangeschaft verzorgen wij het transport. Dit doen wij door heel Nederland én Europa met behulpt van erkende transportbedrijven. De transportprijzen hangen af van de uiteindelijke bestemming en de afmetingen. Neem contact op voor meer informatie.
 • Isoleren- Wanneer u een stacaravan te koop ziet staan denkt u dat dit een vakantiewoning voor de zomer is. Niets is minder waar. Wij isoleren de chalets en stacaravans zodat u ook in de winter heerlijk kunt genieten. 
 • Centrale verwarming- U heeft het nooit meer koud in uw chalet of stacaravan wanneer u bij de aanschaf kiest voor de aanleg van een centrale verwarming. Ook plaatsen wij een airco wanneer dit gewenst is. Zo heeft u het in de winter nooit te koud en in de zomer nooit te warm. 
 • Plaatsen en stellen- Wanneer u een stacaravan te koop ziet staan maakt u zich vast zorgen over het plaatsen en stellen. Geen probleem, want wij verzorgen dit allemaal voor u. Zo is uw aankoop direct instapklaar. Zorgeloos een stacaravan of chalet kopen doet u bij JBL Stacaravans & Chalet. Neem direct contact op.

Koop een stacaravan 

Jaarplaats op de camping

Heeft een een stacaravan die te koop staat gekocht? Of heeft u een chalet aangeschaft? Wij hebben direct een fijne jaarplaats voor u beschikbaar op Camping de Waterval. Dit is een gezellige familiecamping middenin de natuur van Limburg.  Uw jaarplaats op Camping de Waterval in Limburg is voorzien van:

 • Standaard 6 amp. stroom (10 amp. tegen meerprijs)
 • Wateraansluiting
 • Riolering
 • Centraal Antennesysteem

Mocht u uw chalet of stacaravan op een andere camping willen krijgen is dit uiteraard ook mogelijk.