Chalet en stacaravan isoleren

Het hele jaar gebruikmaken van uw vakantiewoning? Bij JBL kunt u uw stacaravan isoleren of uw chalet laten isoleren.

Wilt u ook in de winter gebruik maken van uw stacaravan of chalet? Dan kunt u ervoor kiezen om uw stacaravan of chalet winterproof te maken. Bij JBL Stacaravans en Chalets kunt u uw stacaravan isoleren, zodat u kostenbesparend en warm de koude winter doorkomt. U kunt dus het hele jaar gebruik maken van u stacaravan.

Stacaravan isoleren

Een stacaravan isoleren gebeurt met sandwichpanelen van 4 cm dikte. De binnenkant is PUR en de buitenkant is van staal. Dit wordt aan de onderkant van de stacaravan geplaatst. Hierdoor kan de kou niet meer via de onderkant de stacaravan binnendringen. U beperkt hierdoor 95% van het bevriezen van de leidingen.

Aan beide kanten van uw stacaravan wordt een isolatie-rooster gemonteerd, zodat de stacaravan wordt geventileerd. Er wordt een kruipluik gemaakt, zodat u zelf te allen tijde onder de stacaravan kunt klussen. Tevens wordt er een luikje bij de wateraansluiting gemaakt, waardoor het gemakkelijk leeggemaakt kan worden. JBL levert een buitenkraan en buitenstopcontact die aan de isolatie gemonteerd wordt.

 

Laat uw chalet isoleren bij JBL Stacaravans en Chalets
Stacaravan laten isoleren bij JBL Stacaravans en Chalets

Voordelen van uw stacaravan isoleren

Er zitten enorm veel voordelen aan stacaravan isolatie. JBL Stacaravan en Chalets raadt u dan ook aan uw stacaravan winterklaar te maken. Koude lucht van buiten komt gemakkelijk de stacaravan in wanneer het niet geïsoleerd is. Dit wil zeggen dat in de wintermaanden de verwarming hard moet werken. Wanneer uw stacaravan geïsoleerd is, hoeft de verwarming minder hard te werken omdat de warmte blijft binnen. Dit betekent dat het energie- en kostenbesparend is, dus is het ook beter voor het milieu. Een groot wereldwijd probleem is de opwarming van de aarde. Door de verwarming hard te laten draaien komt er CO2 vrij. Door uw stacaravan te isoleren, kunt u een bijdrage leveren aan een schonere aarde.

Welke stacaravans kunnen worden geïsoleerd?

Wanneer u een stacaravan bij ons koopt kunt u ervoor kiezen de stacaravan te isoleren. Tevens kunt u bij ons uw huidige (sta)caravan en chalet laten isoleren. Dubbel glas in uw stacaravan zetten is mogelijk én wij kunnen helpen bij het plaatsen van centrale verwarming.

Bent u nog zoekende en wilt u een stacaravan kopen of een chalet kopen? Wij ondersteunen u graag bij deze aankoop. Neem vrijblijvend contact op voor eventuele vragen of een afspraak. Uiteraard bent u van harte welkom bij onze vestigingen in Neer en Heijen te Limburg.