Dubbel glas plaatsen

Is uw huidige of net gekochte stacaravan of chalet nog niet voorzien van dubbel glas? Geen probleem! JBL Stacaravans & Chalets plaatst dubbel glas in stacaravans en chaletsDubbel glas in uw stacaravan of chalet is tegenwoordig niet meer weg te denken. Met dubbel glas blijft de warmte langer binnen en de kou langer buiten. U kunt een stacaravan kopen met enkelglas; JBL kan deze voorzien van dubbel glas. Ook plaatsen wij dubbel glas in uw huidige stacaravan of chalet.  

Dubbel glas plaatsen naar uw wensen 

Wij plaatsen dubbel glas in overleg met u. Wij leveren maatwerk. U kunt kiezen uit een vast raam, een kiep raam of een draai/kiep raam. Wanneer u een keuze heeft gemaakt meten wij alle ramen en deuren op en plaatsen wij het dubbel glas in uw stacaravan. Wij plaatsen te allen tijde kunststof kozijnen.

Uiteraard zijn er veiligheidsmaatregelen waar wij rekening mee dienen te houden. Slaapkamers dienen voorzien te zijn van een vluchtweg. Dit betekent dat het raam volledig open moet kunnen, dus hier plaatsen wij draai/kiep ramen.

 

Voordelen van dubbel glas in stacaravans

Dubbel glas in uw stacaravan of chalet heeft vele voordelen. JBL Stacaravans & Chalets heeft de voordelen voor u op een rijtje gezet. 

Dubbel glas resulteert in sterk en verbeterde isolatie in vergelijk met enkelglas;
Het is gemakkelijk om een stabiele temperatuur in huis te houden;
③ U bespaart op stookkosten;
Hiermee bewijs je het milieu een dienst en uiteraard jezelf en de medemens;

Wilt u meer weten of het plaatsen van dubbel glas of wilt u dubbel glas laten plaatsen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Tevens bieden wij meer stacaravan & chalet services. Denk aan stacaravans isoleren, officiële keuringen, stacaravan transport en meer!