Over Berty & Jacky Lacet

Welkom op de over-ons-pagina! Op deze pagina stellen wij onszelf voor en komt u meer over ons bedrijf te weten. Wij zijn een bedrijf met twee vaste contactpersonen Berty & Jacky. Dit is de kracht van ons bedrijf, hierdoor zijn de lijntjes kort en zijn wij gemakkelijk bereikbaar. Lees verder om ons beter te leren kennen.

Berty Lacet

Berty Lacet

Oprichter - Eigenaar

Sinds 1992 verkoopt Berty met veel passie stacaravans en chalets. In 1996 is Camping de Waterval opgericht. Na verloop van tijd heeft Berty een showterrein bij de camping in Neer gebouwd voor de verkoop van stacaravans & chalets. Sinds zijn dochter Jacky zich bij het bedrijf voegde is JBL Stacaravans & Chalets ontstaan en hebben zij een tweede vestiging geopend in Heijen. Met ruim 30 jaar ervaring verkoopt Berty stacaravans en chalets.

Omdat wij de laatste jaren een flinke groei zien in de verkoop van stacaravans en chalets hebben wij onlangs een nieuw showterrein geopend in Heijen waar altijd 50 Stacaravans & Chalets op voorraad staan. Berty Lacet is het vaste aanspreekpunt bij JBL Stacaravans & Chalets Heijen. Door een vast contactpersoon kan volgens ons maatwerk worden geleverd.

 

Jacky Lacet

Jacky Lacet

Mede-eigenaar

Jacky is opgegroeid tussen de stacaravans & chalets. Jacky verkoopt sinds 2017 stacaravans & chalets net zoals haar vader. Van nature is zij een bezige bij en verzorgt zij service op maat voor u als klant. Jacky is het vaste aanspreekpunt bij JBL Stacaravans & Chalets Neer. Hier is zij ook werkzaam op de camping waar zij ook activiteiten verzorgt voor bezoekers van de camping en met name voor de kinderen.

Geïnteresseerd in JBL Stacaravans & Chalets?

Wilt u meer weten over ons of bent u geïnteresseerd in stacaravans, chalets of een standplaats op de camping? Schroom niet en neem vrijblijvend contact op en wij helpen u graag verder!