Officiële keuring

Keuring van stacaravans en chalets bij JBL

Het keuren van een stacaravan is in veel gevallen verplicht. Bij JBL Stacaravans & Chalets kunt u uw stacaravan laten keuren. Binnen Europa hebben veel landen verschillende eisen. Als u uw stacaravan wilt plaatsen, stellen en aansluiten is het op veel campings verplicht om aan de normen te voldoen. Wij zijn gespecialiseerd in het keuren van Nederlandse, Duitse en Belgische normen. Wij verzorgen alles naar norm van het gewenste land.
Bij het keuren worden de gasleidingen en gasaansluitingen gekeurd op lekkages. Tevens wordt de elektriciteit, de waterleidingen en de aansluitingen gecontroleerd op lekkages.

Keuringsbewijs

Wanneer uw stacaravan is goedgekeurd krijgt u een keuringsbewijs. Keuringsbewijzen mogen niet zomaar uitgedeeld worden. Daarom werken wij samen met gespecialiseerde bedrijven die bevoegd zijn om keuringsbewijzen uit te delen.
Er is een kans dat de stacaravan nog niet aan alle eisen voldoet. Het is mogelijk om bij JBL alles te laten maken, zodat de stacaravan voldoet aan de gewenste eisen. Daarna komt het gespecialiseerd bedrijf de stacaravan opnieuw keuren. Als het goedgekeurd wordt, krijgt u een keuringsbewijs en kunnen wij indien u dit wenst uw stacaravan vervoeren.

Bent u op zoek naar een stacaravan of u wilt een chalet kopen? Neem een kijkje in het aanbod op onze website of kom langs in Neer en Heijen te Limburg! De koffie staat klaar.