KUNSTSTOF CHALET KOPEN

"Het voordeel van een kunststof chalet is dat deze onderhoudsarm is"

Resultaat 25–29 van de 29 resultaten wordt getoond

Kunststof chalet kopen? JBL Stacaravans & Chalets!

Een kunststof chalet is een ideale vakantiewoning of zelfs permanente woning. Een groot voordeel van een kunststof chalet is dat deze onderhoudsarm is. U kunt dus jarenlang met plezier genieten van uw kunststof chalet van JBL Stacaravans & Chalets. 

Wilt u een kunststof chalet kopen? Bekijk ons ruime aanbod hier op deze pagina of kom naar één van de twee showterreinen, waar u de chalets van dichtbij kunt bekijken. U kunt altijd binnen komen wandelen, maar als u liever een afspraak maakt is dat uiteraard ook mogelijk. Tijdens uw bezoek kunnen we u beter helpen in de zoektocht naar uw  droomchalet. Er is namelijk van alles mogelijk binnen ons aanbod kunststof chalets!

Chalet geheel naar uw wens!

Onze kunststof chalets hebben een luxe afwerking en zijn van veel comfort voorzien, zoals bijvoorbeeld de aanwezigheid van extra winterisolatie, vaatwasser en een extra grote douchecabine of zelfs een ligbad. Afhankelijk van het soort chalet dat u kiest, zijn er ook nog allerlei aanpassingen mogelijk. Bekijk bijvoorbeeld een onze chalet op maat – JBL CUBE. Deze chalet is voorzien van driedubbel glas, centrale verwarming en vele andere luxe. 

Aan wooncomfort ontbreekt het zeker niet! Kies uit een standaard model of laat een chalet op maat maken. Team JBL helt u graag met het uitzoeken en samenstellen van uw nieuwe chalet. 

Kunststof chalets te koop bij JBL

Ook voor een tweedehands kunststof chalet kunt u terecht bij JBL Stacaravans & Chalets. JBL heeft al meer dan 30 jaar ervaring met het in- en verkopen van nieuwe en tweedehands kunststof chalets. Bij het complete online aanbod kunt u zich oriënteren op wat u mooi vindt. Als u al een concreet idee heeft van wat u wilt, kom dan eens langs op één van de twee locaties! We vinden het prachtig als we u kunnen helpen met het aankopen van een tweedehands kunststof chalet. 

Kunststof chalet kopen volgens JBL-routine

Als u bij ons een kunststof chalet koopt, bent u verzekerd van een eerlijke koop. Wij handelen namelijk altijd volgens de JBL-routine: hierbij worden alle chalets twee keer volledig gecontroleerd voordat het chalet op transport gaat. We hebben verschillende grote merken in ons aanbod: Boston Chalet, JBL CUBE, Nordstar, JBL Excellent, Globus en meer! Deze chalets zijn allemaal te bezichtigen op ons showterrein in Heijen (Noord Limburg)

Wat gebeurt er na aankoop van uw chalet?

Heeft u een kunststof chalet gekocht bij JBL? Dan mag u het volgende van ons verwachten: 

  • Wij zorgen ervoor dat het gas, water, elektra en alle apparatuur in uw chalet naar behoren werkt
  • Alle aanpassingen worden zoals afgesproken klaargemaakt, het chalet wordt niet vervoerd voordat dit tiptop in orde is
  • U wordt uitgenodigd voor een eerste afname van de chalet
  • Indien u hiervoor kiest doen wij het plaatsen, stellen en aansluiten van uw chalet
  • U wordt uitgenodigd voor een tweede afname van de chalet wanneer deze op plaats van bestemming staat. We leggen dan alles nogmaals uit.
  • Vanaf nu kunt u ultiem genieten van uw nieuwe aanwinst!

Alleen als u 100% gelukkig bent met uw chalet, zijn wij ook tevreden. U kunt ons altijd contacteren als er vragen zijn over uw chalet. We gaan er natuurlijk van uit dat u jarenlang probleemloos geniet van uw aanwinst, maar wanneer een probleem zich voordoet staat team JBL voor u klaar!

Heeft u nog vragen of wilt u graag een bezoek brengen aan één van de showterreinen om alle chalets te bekijken? Neem dan gerust contact met ons op en dan zien we u snel!