Kantine met terras

Camping de Waterval heeft een ruime, gezellige kantine met terras waar u kunt genieten van een lekker hapje en drankje. Tijdens de vakanties is onze kantine het middelpunt van de gezelligheid. U kunt hier ook feesten en partijen organiseren.
Aan het terras ligt een speeltuin met zandbak gelegen met daarnaast een trampoline en een tafeltennis gelegenheid. Zo heeft u makkelijk zicht op de kinderen.

Activiteiten in de kantine

In de kantine en op het terras worden allerlei activiteiten georganiseerd door ons vrijwilligersteam. Zij organiseren bingo’s, karaoke-avonden, pyjama party’s, dansavonden, barbecues en nog veel meer!
Er worden activiteiten voor kinderen  georganiseerd, voor volwassenen, maar ook gezamenlijke activiteiten. Waardoor u optimaal kunt genieten van uw familie!

Meer faciliteiten op de camping

Tegenover de kantine liggen onze twee zwembaden die in de zomer een lust voor jong én oud zijn! Ook aan de allerkleinsten is gedacht. Zij kunnen met veel plezier spelen in het peuterbad dat, in het bijzonder voor hen, van het grote bad is gescheiden. 

Wilt u een jaarplaats boeken op onze camping? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers. 

Twee showterreinen met stacaravans en chalets

Wij beheren ook twee showterreinen voor de verkoop van stacaravans en chalets. Deze terreinen bevinden zich in Neer en Heijen. Kom gerust langs. De koffie staat klaar!