Jaarplaats stacaravan of chalet

Camping De Waterval biedt verschillende jaarplaatsen voor stacaravans en chalets aan!

Resultaat 49–53 van de 53 resultaten wordt getoond

Chalet of stacaravan met jaarplaats

Wij verhuren bij Camping de Waterval jaarplaatsen voor stacaravans of chalets. Op onze camping hebben wij een showterrein hier kunt u stacaravans kopen en chalets kopen. Op de camping zelf worden de jaarplaatsen voor stacaravans en chalets verhuurd. Dit kunnen lege jaarplaatsen zijn waar nog een vakantiewoning op moet of het is een jaarplaats inclusief stacaravan.

Camping de Waterval Limburg

De jaarplaatsen met stacaravan zijn te bezichtigen op onze camping: Camping de Waterval gelegen in het hart van Limburg. Onze camping ligt aan een kanaaltje dat via een waterval uitmondt in de Maas. De Maas is een perfecte plek om watersporten te beoefenen en u kunt er heerlijk vissen. Tevens ligt onze camping in een bosrijke omgeving met tal van fiets- en wandelroutes.
Limburg staat bekend om haar gastvrije traditie en Camping de Waterval sluit daar haarfijn op aan. Het is een echte familiecamping waar iedereen – jong en oud – het gehele seizoen geniet van hun vrije tijd. Geniet op onze camping van:

Wij hebben een heel leuk vrijwilligersteam die in het seizoen een verscheidenheid aan activiteiten organiseert in onze kantine, bij de zwembaden en rondom de camping. Er is voor ieder wat wils en u zult u zeker niet vervelen.

Jaarplaats op Camping de Waterval huren

Gaat u een jaarplaats met stacaravan bij ons huren? Dan kunnen wij u van A tot Z ontzorgen totdat de vakantiewoning instapklaar is. U kunt tegen meerprijs kiezen uit:

Er is een mogelijkheid om samen met ons uw jaarplaats in te delen. Het kan onder andere worden voorzien van een bijpassend tuinhuisje en de tuin kan helemaal worden aangelegd. Aan u de keus!

Stacaravan jaarplaats inclusief

Onze plaatsen zijn voorzien van:

  • Standaard 6 amp. stroom (10 amp. tegen meerprijs)
  • Wateraansluiting
  • Riolering
  • C.A.S. (Centraal Antennesysteem)

*Gasten dienen zelf gasflessen mee te nemen

 Camping reglement

Geinteresseerd in een jaarplaats op Camping de Waterval? Onze camping is een recreatieterrein waarbij onze gasten een zo prettig mogelijk verblijf mogen verwachten. Dit realiseren wij door ons opgestelde reglement waarin belangrijke zaken beschreven staan. Huurt u een jaarplaats bij ons? Dan gaan wij er onder andere vanuit dat u uw plaats zelf onderhoudt en dat u zich aan het reglement houdt.
Download het camping-reglement hier om de uitgebreide versie te lezen. Heeft u hier vragen over? Kom dan langs bij de receptie of neem contact op.

Jaarplaats stacaravan elders

Heeft u een stacaravan of chalet bij ons gekocht en wilt u deze elders plaatsen? Wij werken met verschillende campings in Nederland samen die jaarplaatsen verhuren. Wilt u meer informatie hierover? We helpen u graag verder. Neem contact op of kom gerust binnen lopen voor een bak koffie. Samen zoeken we naar een geschikte plek!