Chaletverkoop

Chaletverkoop bij JBL Stacaravans & Chalets

Wilt u zich distantiëren van de drukke wereld en een rustige sfeer opzoeken op een camping? Bij JBL Stacaravans & Chalets bent u aan het juiste adres voor een nieuwe of tweedehandse chalet. Met al meer dan 30 jaar ervaring en kennis op het gebied van chaletverkoop zijn we echte experts in dit vakgebied. We helpen u dan ook graag bij het aankopen van uw chalet!

Een chalet kopen doet u niet zomaar. Het is een mooie investering. Jacky, Steffie en Berty Lacet adviseren altijd eerlijk over de beste keuze in uw situatie.

Bekijk ook eens onze chalet op maat en wist u dat we ook aan stacaravanverkoop doen?

Chaletverkoop: bekijk de chalets in Limburg

Op zoek naar een nieuwe of tweedehandse chalet? JBL heeft bij beide categorieën een enorm brede keuze. U kunt uw nieuwe chalet naar wens samenstellen. Dit is secuur werk. Weet u bijvoorbeeld al waar u op moet letten? Ga na welke specifieke eisen u heeft? Tijdens een bezoekje aan JBL kunt u de chalets van dichtbij bekijken. Team JBL kan u dan ook goed begeleiden en laten u, op basis van uw wensen, de chalets zien die in aanmerking komen. Dat bespaart veel tijd en zoekwerk!

Online chaletverkoop – ons volledige aanbod

Als u nog niet goed weet wat u aanspreekt, kunt u eerst eens naar het volledige online aanbod kijken van JBL Stacaravans & Chalets. Op de website vindt u het complete aanbod chaletverkoop. 

Wilt u gerichter zoeken en ook chalets van dichtbij bekijken? Dan bent u altijd welkom op één van de showterreinen in Neer en Heijen. U mag binnenwandelen wanneer het u uitkomt of maakt u toch liever een afspraak, dan is dat ook mogelijk! Uiteraard is dit geheel vrijblijvend.

-> stacaravanverkoop

Mogelijkheden bij chaletverkoop

Het kan natuurlijk zijn dat u een chalet bij ons heeft gevonden die u aanspreekt, maar dat u nog wel een paar zaken mist. JBL Stacaravans & Chalets kan uw chalet geheel naar wens aanpassen. Denkt u hierbij aan een extra winterisolatie-pakket, airconditioning, grote koel-/vriescombinatie, ligbad etc. Geef uw wensen aan en wij regelen het!

Kent u de JBL-routine al?

Bij elke oplevering van een chalet handelen wij volgens de JBL-routine. Onder onze medewerkers is dit inmiddels een heus begrip. Deze routine zorgt ervoor dat alle chalets die we verkopen, perfect in orde worden gemaakt voor ze op transport gaan. Wat gebeurt er tijdens de JBL-routine:

  • Wij zorgen ervoor dat het gas, water, elektra en alle apparatuur in uw chalet naar behoren werkt
  • Alle wensen van de klant worden zoals afgesproken klaargemaakt
  • Dan wordt u uitgenodigd voor de eerste afname op ons showterrein. Bij de afname controleren we of alles naar behoren functioneert
  • Wij kunnen zorgen voor het plaatsen, stellen en aansluiten van uw chalet
  • Wanneer de chalet op plaats van bestemming staat, gesteld en aangesloten is doen wij de tweede afname. Ook hier wordt alles weer opnieuw gecontroleerd en u krijgt uitleg over hoe alles werkt
  • Na de tweede afname kunt u ultiem genieten van uw nieuwe aanwinst!

Aanbod Chalets

3 nordik 1100 aangesloten