Chalets Heijen

Bekijk hier ons aanbod chalets die in Heijen op het showterrein te bezichtigen zijn.

Een chalet kopen in Heijen

Een chalet kopen is een uitstekend idee als u op zoek bent naar een ruimte om tot rust te komen! Het kan dienen als een permanente woonruimte en tevens als vakantiewoning. Wij bieden een ruim assortiment met chalets en stacaravans. Uiteraard zijn er grote verschillen. Op de pagina gaan we verder in op chalets, de aankoop van een chalet (nieuw en tweedehands), belangrijke zaken waar u aan moet denken bij het kopen van een chalet etc. Met 25+ jaar kennis en ervaring helpen wij u graag bij het kopen van een chalet of stacaravan.

Een chalet kopen nieuw of tweedehands?

Vanzelfsprekend verkopen wij nieuwe chalets en chalet occasions. De status van iedere chalet die binnenkomt wordt direct gecontroleerd en zo nodig hersteld.
Een chalet occasion moet betrouwbaar zijn en over een goede prijskwaliteit-verhouding beschikken. JBL Neer en Heijen zijn beide voorzien van goed onderhouden chalet occasions.

Een recreatiechalet kopen in Heijen

Wanneer u de keuze maakt om een chalet te kopen, heeft u verzekerd een plek waar u te allen tijde tot rust kunt komen. Heerlijk ontspannen in uw vrijetijd! JBL Stacaravans & Chalets beschikt ook over een camping, Camping De Waterval Limburg. U kunt bij ons dus een chalet kopen met staanplaats voor minimaal een jaar. Heeft u belangstelling? Neem dan contact op voor aanvullende informatie. Samen met u gaan we op zoek naar een chalet met staanplaats waar u zich een heel seizoen thuis zult voelen!

Waar let ik op bij de aankoop van een chalet?

Voor u is het belangrijk om te weten wat uw smaak is en waar u zich comfortabel bij voelt. Wat moet volgens u een chalet aan voldoen? U kunt denken aan:
• Een nieuwe chalet of een chalet occasion;
• Dubbel glas of enkelglas;
• Met of zonder verwarming;
• Het formaat van de chalet;
• Het aantal slaapkamers;
• Het materiaal: Isomet, Milexx, Aluminium enz.

Wij adviseren om verschillende modellen in real life te bekijken en te vergelijken. Zo kunt u proeven, voelen en ruiken waar uw voorkeur naar uit gaat. Weeg de positieve kanten tegen de negatieve op et voilà, uw keuze is gemaakt!
Wij kunnen u informeren en adviseren op de gebieden waar u minder kennis van heeft. Wij kennen alle ins & outs van alle chalets op onze showterreinen.

Wilt u een Chalet kopen in Heijen?

De keuze is gemaakt, u gaat een chalet kopen. Het assortiment van onze beide vestigingen zijn online te bekijken. Zo kunt u vooraf onderzoek doen door een kijkje te nemen in onze webshop. Wij hebben de vestigingen en categorieën van elkaar gescheiden, zodat het overzichtelijk blijft. Bekijk eens: stacaravan Neer, stacaravan Heijen en chalets Neer.

De chalet services
Wij bieden variërende services voor chalets en stacaravans. U kunt het transport van een chalet door ons laten doen, daarbij isoleren wij chalets, kunnen wij centrale verwarming en dubbel glas plaatsen.