CHALET KOPEN

Wilt u een chalet kopen? Op deze pagina is ons totale aanbod nieuwe chalets en gebruikte chalets te vinden!

Chalets kopen

JBL Stacaravans & Chalets verkoopt nieuwe chalets en tweedehands chalets. U kunt bij ons een chalet kopen zonder staanplaats en ook met staanplaats! Het complete aanbod chalets zijn op deze pagina te bekijken. Wilt u gericht een chalet op locatie zoeken bekijk dan: chalets Neer en chalets Heijen.

Er zijn tal van reden waarom u een chalet zou willen kopen. Een chalet kopen is een goede keuze wanneer u zich bijvoorbeeld wilt distantiëren van de drukke wereld en op een camping de relaxte sfeer gaat op zoeken. Echter komt er veel kijken bij de koop van een chalet. U kunt bijvoorbeeld kiezen of u een tweedehands of nieuwe chalet koopt. Bij JBL Stacaravans & Chalets Limburg is er keuze uit beide chalets in verschillende afmetingen, materialen en kleuren.

Een tweedehandse of nieuwe chalet kopen

Wilt u graag een chalet kopen in Limburg? Bijvoorbeeld een kunststof chalet kopen? Dan bent u bij JBL Stacaravans & Chalets aan het juiste adres. In ons assoritment is een ruime keus uit nieuwe chalets en tweedehandse chalets. Met meer dan 25 jaar ervaring kunnen onze enthousiaste medewerkers u adviseren bij de koop van een chalet. Ons aanbod chalets bestaat uit grote merken als:

De oplevering van uw gekochte chalet

U heeft ervoor gekozen om uw nieuwe chalet bij JBL te kopen. Wij zorgen er dan ook voor dat deze netjes opgeleverd wordt. Dit doen wij volgens de JBL-routine. Voordat u uitgenodigd wordt voor de eerste check, zorgen wij ervoor dat het gas, water, licht en al het andere apparatuur werkt. Daarbij worden alle aanpassingen zoals afgesproken klaargemaakt. Uw chalet vervoeren gebeurt dan ook pas als alles naar wens is.

De tweede check vindt plaats na het plaatsen, stellen en aansluiten. En dan kunt u eindelijk genieten van uw gekochte chalet!

Wilt u toch een stacaravan kopen of bent u op zoek naar een standplaats op een camping? Wilt u uw stacaravan isoleren of toch airconditioning aan laten sluiten? Ook daarbij kan JBL Stacaravans & Chalets u van dienst zijn. Neem vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers.