Chalet kopen zonder staanplaats

JBL biedt een grootschalig aanbod chalets met én zonder staanplaats. Bekijk het op deze pagina!

Een chalet kopen zonder staanplaats

Bent u op zoek naar een chalet zonder staanplaats, zodat u zelf kunt bepalen waar uw nieuwe aanwinst wordt geplaatst? JBL Stacaravans en Chalets heeft een ruim aanbod chalets zonder staanplaats. Het ideale aan deze chalets is dat u ze kunt plaatsen waar u maar wilt, de chalets zijn niet gebonden aan een staanplaats op een camping of bungalowpark. Wel kunnen we genoeg staanplaatsen aanbevelen. Onze chalets zijn te bezichtigen op onze twee showterreinen:

Kunststof chalet zonder staanplaats

Specifiek op zoek naar een kunststof chalet zonder staanplaats? Kunststof chalets zijn nagenoeg onderhoudsvrij. Op onze beide showterreinen hebben we een divers aanbod kunststof chalets zonder staanplaats. U kunt altijd langskomen om verschillende chalets te bekijken. Team JBL voorziet u met plezier van alle informatie, want wij kennen de chalets van binnen en van buiten. 

Nieuw chalet kopen of 2e hands chalet kopen

Bij JBL Stacaravans & Chalets vindt u nieuwe chalets en tweedehands chalets. Iedere chalet wordt bij binnenkomst streng gecontroleerd en indien nodig hersteld. We verkopen enkel betrouwbare, goed onderhouden tweedehands chalets met een goede prijs/kwaliteit-verhouding. Met meer dan 30 jaar ervaring kunnen wij u alles vertellen over het kopen van een (tweedehands) chalet zonder staanplaats, zoals waar u op dient te letten bij inspectie en de aankoop van een chalet. Heeft u zelf weinig ervaring met een chalet kopen? Wij adviseren u altijd eerlijk tijdens het aankoopproces.

Een chalet op maat

Bij ons kunt u ook terecht voor een chalet op maat. We hebben verschillende vormen, maten en kwaliteiten. Om u het beste van dienst te kunnen zijn, maken we hiervoor samen met de klant een afspraak. Dan brainstormen we over al uw ideeën, zodat we uw droom chalet kunnen bouwen! Neem contact met ons op voor meer informatie.

Hoe vindt u een staanplaats?

Als u een chalet zonder staanplaats bij ons koopt, kunnen wij het transport door heel Europa verzorgen. Naast het transport zoeken we ook graag mee naar een geschikte staanplaats en regelen we graag het plaatsen en stellen van uw chalet. Bent u op zoek naar een staanplaats voor uw chalet? Op onze camping in Limburg hebben wij staanplaatsen in de vorm van jaarplaatsen beschikbaar. Daarnaast hebben wij contacten met meerdere campings in Nederland, waardoor we samen met u de perfecte staanplaats kunnen vinden. 

Kom langs of maak een afspraak

U bent altijd vrij om langs te komen op een van onze showterreinen. We werken ook met afspraken, zodat we de volledige aandacht op u kunnen richten
Team JBL Stacaravans & Chalets staat voor u klaar! Wij kennen alle ins en outs van onze chalets en kunnen u goed adviseren over het aankopen van een chalet. Tevens kunnen ze onder het genot van een kopje koffie al uw wensen met u bespreken, zodat ze een duidelijk beeld krijgen van het chalet waar u naar op zoek bent. U weet zo precies waar u aan toe bent en wat alle opties zijn bij JBL Stacaravans & Chalets. We zien u graag snel!