Chalet kopen Limburg

Wilt u een chalet kopen in Limburg? JBL heeft 65+ stacaravans en chalets te koop staan.

Een chalet kopen is ideaal voor een vakantiebestemming en uiteraard ook om permanent in te wonen. U heeft besloten om een chalet te kopen. Leuk! JBL Stacaravans en Chalet Limburg verkoopt chalets op twee plaatsen in Limburg. U kunt zelfs een chalet op maat laten maken. Natuurlijk bent u van harte welkom op beide showterreinen!

CHALETS NEER

Een chalet kopen in Limburg? Bekijk hier het complete aanbod uit onze vestiging in Neer.

CHALETS HEIJEN

Ons tweede filiaal is gevestigd in Heijen, gelegen in Noord Limburg. Bekijk hier ons diverse aanbod.

ALLE CHALETS

Bekijk hier het totale aanbod van chalets van onze beide vestigingen van JBL Limburg.

Nieuwe chalet kopen in Limburg

JBL Stacaravans en Chalets’ assortiment bestaat onder andere uit splinternieuwe chalets. Daar zitten chalets bij die je zelf – grotendeels naar eigen wens – kunt indelen.
Wij verkopen al ruim 30 jaar stacaravans en chalets en kunnen u daarom uitermate goed adviseren bij de koop van een chalet.

Merken nieuwe chalets limburg

Wij bieden verschillende grote merken chalets aan:

Chalet kopen in Limburg met dubbel- of driedubbel glas

Bij ons kunt u ervoor kiezen om uw chalet te voorzien van dubbel- of driedubbel glas.

Het voordeel van driedubbel glas is dat het zorgt voor betere isolatie van uw kozijnen en dus ook voor een betere isolatie van uw chalet, tevens dient het voor betere geluidsisolatie. Twee vliegen in één klap! Naast het kiezen van het glas, kunt u ook voor de dikte van de isolatie kiezen. De mogelijkheden zijn: 6 – 10 – 14 cm.

Chalet kopen Limburg voor zomer en winter

Bent u op zoek naar een chalet die u in zowel de zomer als winter kunt gebruiken? Dat is zeker mogelijk!
Laat u chalet – zoals hierboven geschreven staat – goed isoleren, dan is deze geschikt voor in de zomer en winter! Door middel van extra isolatie blijft uw chalet in de zomer lekker koel en in de winter gaat minder warmte verloren. Bespaar hiermee op uw energierekening en het is ook nog beter voor het klimaat!

Chalet kopen bij JBL Limburg

Team JBL helpt u graag bij het samenstellen van de chalet. Daarnaast bieden wij verschillende services aan, zoals het chalet transport, plaatsen stellen en aansluiten en de officiële chalet keuring. Bekijk hier al onze services.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen en uiteraard bent u van harte welkom op allebei onze show terreinen!