Officiële FOCWA-keuring

Wij zijn een professioneel FOCWA bedrijf die FOCWA caravan keuringen uitvoert.

Overname Thincla Caravan keuring

Sinds 1 januari 2021 hebben wij Thincla Caravankeuring overgenomen. Wij zullen dus vanaf heden de werkzaamheden van Thincla overnemen en wij bieden nog een uitgebreider pakket aan!

FOCWA caravan keuring bij JBL

Het keuren van een stacaravan is in veel gevallen verplicht. Bij JBL Stacaravans & Chalets kunt u uw stacaravan of chalet laten keuren. Wij zijn een professioneel FOCWA-bedrijf.
Binnen Europa hebben veel landen verschillende eisen. Als u uw stacaravan wilt plaatsen, stellen en aansluiten is het op veel campings verplicht om aan de geëiste normen te voldoen. Wij zijn gespecialiseerd in het keuren van Nederlandse, Duitse en Belgische normen. Wij verzorgen alles naar norm van het gewenste land.
Bij het keuren worden de gasleidingen en gasaansluitingen gekeurd op lekkages. Tevens wordt de elektriciteit, de waterleidingen en de aansluitingen gecontroleerd op lekkages.

FOCWA Keuringsbewijs

Wanneer uw caravan is goedgekeurd krijgt u een keuringsbewijs. Keuringsbewijzen mogen niet zomaar worden uitgedeeld. Wij zijn een gecertificeerd bedrijf die deze keuringbewijzen mag uitdelen.
Er is een kans dat de stacaravan nog niet aan alle eisen voldoet. Het is mogelijk om bij ons alles te laten maken, zodat de stacaravan voldoet aan de gewenste eisen. Daarna komen wij om de stacaravan of chalet te herkeuren. Als het goedgekeurd wordt, krijgt u een keuringsbewijs en kunt u weer zorgeloos gebruikmaken van uw vakantiewoning.

Bent u op zoek naar een stacaravan of u wilt een chalet kopen? Neem een kijkje in het complete stacaravans en chalet aanbod op onze website of kom langs in Neer en Heijen te Limburg! De koffie staat klaar.