Dé Camping van Limburg

Op een heerlijke en rustige plek midden in een natuurlijk decor

Vlakbij de Maas in het hartje van Midden-Limburg ligt Camping De Waterval Limburg. Bij ons treft u een gastvrije traditie. Een echte familiecamping met een omgeving waar u urenlang kunt fietsen en wandelen door een zeer afwisselend landschap. Wij bieden ruime staanplaatsen voor uw stacaravan of chalet. De plaatsen op onze camping zijn voorzien van elektra, water en kabeltelevisie. 

Camping De Waterval

Camping & Stacaravancentrum de Waterval Neer ligt aan een kanaaltje dat via een waterval uitmondt in de Maas waar vele watersport mogelijkheden zijn of gewoon heerlijk voor te vissen. In een prachtige omgeving tussen de groene heide en bossen van Midden-Limburg vindt U onze camping net buiten het dorp Neer. Neer is een plaats en voormalige gemeente in Limburg, en maakt deel uit van de gemeente Leudal. In de bosrijke omgeving rond de camping kunt u heerlijk fietsen en wandelen.

Uiteraard heeft onze camping een ruime gezellige kantine met terras waar u kunt genieten van een lekker hapje en drankje. De zwembaden zijn de eyecatcher van onze camping. Het zwembad met glijbaan is in de zomerdag een lust voor jong en oud.
Ons vrijwilligers team organiseert geregeld activiteiten voor de kinderen. Genoeg pret voor iedereen!

Bent u op zoek naar een stacaravan met jaarplaats op een camping? Of wilt u een stacaravan kopen of een chalet kopen dat kan bij JBL Stacaravans & Chalets. U kunt vrijblijvend contact opnemen en een kijkje komen nemen op onze showterreinen in Neer en Heijen is altijd gezellig! Ons team staat voor u klaar!

LOCATIE NEER

Kanaaldijk 3
6086 AN Neer

Contact Jacky Lacet

Tel. +31774623899
Mail: info@campingdewaterval.nl