Camping Limburg met zwembad

Bent u op zoek naar een camping in Limburg met zwembad inclusief jaarplaats? Camping De Waterval biedt deze mogelijkheden! Ons zwembad met glijbaan is in de zomerdag een plezier voor iedereen. Ook aan onze dreumesen is gedacht. Zij kunnen spelen in het peuterbad dat, speciaal voor hun veiligheid, van het grote zwembad is gesepareerd. Er is voor ieder wat wils! Zo snel mogelijk van de glijbaan af, lekker baantjes of actief deelnemen aan onze georganiseerde wateractiviteiten. Wie wil dat nou niet?!

Camping De Waterval biedt nog meer speelgelegenheden voor de kinderen. Een speeltuin met zandbak, twee grote trampolines, en een tafeltennis gelegenheid. Bekijk ook de activiteiten voor de kinderen.

Waarom deze camping in Limburg met zwembad?

 Geniet van twee zwembaden

Camping De Waterval beschikt over twee zwembaden. Een diepzwembad en een peuterzwembad. Hier worden geregeld activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Denk aan watersporten, estafettes en vanzelfsprekend mag de poolparty niet ontbreken!

 Maak gebruik van de glijbaan

Om nog meer plezier te beleven beschikt het zwembad over een glijbaan waar iedereen uit de familie gebruik van kan maken. 

Kantine met terras

Geniet met het hele gezin van de klassieke kantine met een uitgebreid terras. Hier kunt u het hele seizoen gebruik van maken. Weer of geen weer, bij Camping De Waterval zijn we altijd in voor gezelligheid!

Stacaravan & Chalet verkoop

Op onze camping beschikken wij ook over showterrein met stacaravans en chalets. Wilt u een stacaravan kopen of een chalet kopen, JBL Stacaravans & Chalets heeft 25+ jaar ervaring en helpt u dus graag verder!

 Vrijwilligersteam

Ons vrijwilligersteam organiseert frequent activiteiten en festiviteiten voor onze camping kinderen, maar ook aan de volwassenen is gedacht. Geniet dus met heel het gezin het hele seizoen!

 Familie gevoel

Ons kent ons! Dit is de charme van Camping De Waterval Limburg. Kom eens een bakje koffie drinken en ervaar de gezelligheid van onze camping!