ALUMINIUM STACARAVANS

Op zoek naar een nieuwe of 2e hands aluminium stacaravan? Leer hier meer over aluminium stacaravan.

Aluminium stacaravan van JBL

Een ruime keuze uit aluminium stacaravans heeft u op de showterreinen van JBL Stacaravans & Chalets. Bij ons vindt u aanbiedingen, nieuwe en tweedehandse stacaravans. Een veelzijdig aanbod kunnen we stellen.
JBL beschikt over 2 showterreinen in Limburg. Ons grote showterrein ligt in Heijen (Noord-Limburg), ons ietwat kleiner showterrein ligt op Camping de Waterval in Neer (Midden-Limburg).

Aluminium stacaravan te koop

Zoals gezegd bieden wij een ruim aanbod aluminium stacaravans te koop aan. Tweedehandse en nieuwe modellen. Dit zijn onder andere bekende merken als: ABI, Atlas, Willerby en Delta. Voor elk wat wils. Dit zijn gemeubileerde stacaravan. Denk hierbij aan een stacaravan-indeling van:

  • De woonkamer met inbouwmeubilair
  • Keuken met grill- en/of bakoven, koelkast en 4 pits gaskookstel
  • Slaapkamers inclusief opbergkasten, bedden met matrassen
  • Badkamer met WC en douche

 

Uiteraard is niet iedere stacaravan hetzelfde. Het komt ook voor dat er een extra toilet in de stacaravan zit of het toilet kan gescheiden zijn van de badkamer. Daarnaast zien we in enkele stacaravans ook een ligbad. Dit alles is natuurlijk per stacaravan verschillend. Waar gaat uw voorkeur naar uit?

Aluminium stacaravans in de winter?

“Kan ik een aluminium stacaravan ook in de winter gebruiken?” Ja, dan kan! Dit heeft natuurlijk wel een kanttekening. Want, wat is bijvoorbeeld het doel van het gebruik van de stacaravan? Wilt u er heel het winterseizoen in recreëren of wilt u af en toe wat dagen tussen het drukke werkleven door ontspannen in uw caravan? Dit is weldegelijk een groot verschil.
Ten eerste zijn de energiekosten vele malen hoger in een aluminium stacaravan dan in een kunststof stacaravan, omdat de isolatie heel anders is. Wilt u het gehele jaar gebruik maken van uw stacaravan? Dan raden wij sowieso aan om uw stacaravan van centrale verwarming en dubbel glas te voorzien. Hiermee kunt u uw stacaravan om de juiste manier verwarmen waardoor er geen schimmel of vocht ontstaat en dubbel glas isoleert beter dan enkelglas.

Tweedehands Willerby Aspen stacaravan
luxe keuken in een nieuwe chalet

Vragen over een aluminium stacaravan?

Heeft u vragen over een aluminium stacaravan? Dit kan zijn:

  • Advies over de koop of verkoop;
  • Het onderhoud van de caravan;
  • Winterklaar maken van de stacaravan;
  • Vragen over bepaald soort merken caravan

Dan kunt u contact opnemen met team JBL. Wij helpen u graag bij al uw vragen over stacaravans en chalets. Of kom langs op ons showterrein voor een goed technisch gesprek.