Airco stacaravan | Centrale verwarming

JBL Stacaravan en Chalets plaatst airco en/of centrale verwarming in uw stacaravan of chalet.

Wilt u zowel in de zomer als winter van uw stacaravan of chalet genieten? JBL levert service op maat! Wij plaatsten airco en centrale verwarming in stacaravans en chalets.

 

Airco voor stacaravan

Iedere stacaravan is anders. Wij kunnen voor iedere maat stacaravan of chalet een passende airco inbouwen. Door middel van airco wordt lucht gereguleerd in uw woning, wij werken met een split unit. Dat wil zeggen Dit betekent: uitermate genieten van uw vakantiewoning in de zomer!

 

Centrale verwarming in stacaravan plaatsen

Door middel van een centrale verwarming wordt uw stacaravan of chalet in alle ruimtes verwarmd. Er kan geen vocht meer in uw stacaravan of chalet komen als u alle kamers verwarmd.
Wij rekenen uit hoeveel KW nodig is in iedere ruimte. Daarom werken wij met verschillende radiatoren om aan de juiste capaciteit te komen. Daarnaast wordt een gecertificeerde ketel opgehangen naar Duitse of Nederlandse normen of het des gewenste land. Deze wordt na aansluiting door een erkend bedrijf gekeurd naar de normen van het gewenste land. Wij vullen de radiatoren en ketel bij met antivries om vorstschade te voorkomen.
Uiteraard wordt u voorgelicht door een van onze medewerkers hoe de centrale verwarming gebruikt dient te worden.

Team JBL verzorgd ook chalet en stacaravan transport, ook kunnen wij dubbel glas plaatsen en wij isoleren stacaravans en chalets. Bekijk hier alle services voor stacaravans en chalets.